Manja slova Veća slova RSS
>

Oglas za konsultantske usluge za nadzor nad izvođenjem radova na izgradnji nasipa na Limu i Grnčaru

Datum objave: 16.11.2020 14:00 | Autor: MPRR

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavljuje Oglas za izražavanje interesa za konsultantske usluge za nadzor nad izvođenjem radova na izgradnji nasipa na Limu i Grnčaru u okviru projekta „Integrisani razvojni program koridora rijeka Save i Drine“ MNE-SDIP-91300-ME-QCBS-CS-20-2.2 (Program Sava - Drina koridor). 
 
Crna Gora je korisnik jedne od najvećih inicijativa Svjetske banke u oblasti upravljanja vodama programa Sava-Drina koridor, koji ima za cilj podržavanje i unaprijeđenje integralnog upravljanja vodnim resursima.

Komponenta 2 ovog Programa, podkomponenta 2.2. - Integralni razvoj sliva rijeke Drine obuhvata podršku infrastrukturnim radovima izgradnje višenamjenskih nasipa u slivu Lima (rijeke Lim i Grnčar), za koje su Glavni projekti izrađeni u okviru GEF-SCCF Projekta „Upravljanje slivom rijeke Drine na zapadnom Balkanu“.

Konsultantske usluge na koje se Oglas odnosi uključuju usluge nadzora nad izvođenjem građevinskih radova na izgradnji nasipa na Limu i Grnčaru i treba da obezbijede da se radovi izvode kvalitetno i blagovremeno, u skladu sa ugovorom, važećim zakonima Crne Gore i politikama i procedurama Svjetske banke.

Napomena: Ovo je ponovljeni Oglas za izražavanje interesa, prvobitno objavljen 22. oktobra 2020. godine, na sajtu UNDB, a svi prethodno predati izrazi interesa ne moraju se ponovo dostavljati.