Manja slova Veća slova RSS
MPRR

MPRR 

 MPRR


Identifikacija i registracija svinja u Crnoj Gori - Dokumentarni film

 

 

 

 

 


Projekat “Jačanje veterinarskih službi Crne Gore” – identifikacija i registracija svinja

23.07.2015.

Izvještavanje medija

Informaciju o početku kampanje za identifikaciju i registraciju svinja u Crnoj Gori i aktivnostima na realizaciji obaviještena i posredstvom medija

21.07.2015.

Saopštenje: Počinje Kampanja identifikacije i registracije svinja u Crnoj Gori

Saopštenje: Počinje Kampanja identifikacije i registracije svinja u Crnoj Gori

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa Delegacijom EU u Crnoj Gori ozvaničilo je danas početak Kampanje identifikacije i registracije svinja u Crnoj Gori. Aktivnost će narednih dana sprovoditi 28 veterinarskih ambulanti, u saradnji sa Veterinarskom upravom, tako što će obilaziti gazdinstva, registrovati ih i obilježiti svinje sa ušnim markicama.

20.07.2015.

Najava: Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i Delegacija EU u CG ozvaničiće početak Kampanje identifikacije i registracije svinja u Crnoj Gori

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa Delegacijom EU u Crnoj Gori ozvaničiće sjutra, 21. jula, početak Kampanje identifikacije i registracije svinja u Crnoj Gori.

19.07.2015.

Obavještenje: Uskoro počinje Kampanja identifikacije i registracije svinja u Crnoj Gori

U julu ove godine nastaviće se aktivnosti na nadogradnji sistema identifikacije i registracije svih domaćih životinja koja se vrši u skladu sa evropskim i međunarodnim standardima. Naime, uspostavljanje ovog sistema u Crnoj Gori započetog 2007. godine obilježavanjem goveda i upotpunjenog 2011. godine obilježavanjem ovaca i koza, nastaviće se kampanjom identifikacije i registracije svinja.