Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Саопштење за јавност

Датум објаве: 01.03.2011 16:46 | Аутор: Мирко Љешевић

Испис Штампај страницу


Дана 28. 02. 2011. године у просторијама Управе за имовину одржано је Јавно отварање понуда за додјелу ловишта на коришћење.

Јавни конкурс за додјелу ловишта на коришћење Министарство пољопривреде и руралног развоја објавило је 19. јануара 2011. године, у дневним новинама „Побједа“, „Вијести“ и „Дан“, као и на сајту Министарства. Рок за достављање понуда - захтјева био је 28. 02. 2001. године у 12:00 часова. По истеку Конкурсом предвиђеног рока, Комисија за отварање понуда, коју је формирао Министар пољопривреде и руралног развоја почела је са радом у 13:00 и конататовала да је до прописаног рока достављено 37 понуда. Потом је приступила отварању понуда достављених у затвореним ковертама, којем су присуствовали опуномоћени представници понуђача, који су имали могућност да дају своје примједбе везане за отварање, и које су уношење у записник, а изводе из записника добијали су по завршетку отварања понуде.

Комисија је завршила са радом у 15:50 часова.

Комисија ће одмах приступити проучавању достављених понуда и утврђивању вјеродостојности достављених података, како би у најкраћем могућем року дала своје образложене предлоге за избор најповољнијег понуђача, за додјелу ловишта на коришћење.