Мања слова Већа слова РСС

МПРР


  

МПРР

 

  

 


Интервју савјетинице за органску производњу МПРР Андријане Ракочевић на сајму - Тецх & Био, Француска


Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Органска производња

01.03.2019.

Јавни позив за додјелу подршке органској производњи за 2019. годину

Јавни позив за додјелу подршке органској производњи за 2019. годину Министарство пољопривреде и руралног развоја објављује Јавни позив за додјелу подршке органској производњи за 2019. годину, у оквиру агробуџетске мјере 2.2.2 Подршка органској производњи.

08.05.2017.

Јавни позив за додјелу подршке органској производњи

Министарство пољопривреде и руралног развоја објављује Јавни позив за додјелу подршке органској производњи за 2017. годину, у оквиру агробуџетске мјере „Подршка органској производњи“.

08.07.2016.

Издашна подршка МПРР националном удружењу „Органиц Монтенегро“

Министарство пољопривреде и руралног развоја системски и у континуитету подржава органску пољопривреду у Црној Гори и органске произвођаче. Подршка је евидентна кроз три врсте активности: финансијска помоћ и посредовање у прибављању олакшица њиховом пословању, едукацију (организовање семинара и студијских путовања) и промоцију (организовање догађаја намијењених ефикаснијој продаји и промоцији органских производа). Већина корисника ових активности припадају управо удружењу „Органиц Монтенегро“. Зато смо непријатно изненађени недавним малициозним коментарима и депласираним оптужбама на рачун МПРР.

26.03.2016.

Представљен Агробуџет у општинама Рожаје и Петњица

Представљен Агробуџет у општинама Рожаје и Петњица

Министарство пољопривреде и руралног развоја наставило је представљање Агробуџета за 2016. годину,презентацијама у општинама Рожаје И Петњица.

25.03.2016.

Представљање Агробуџета пољопривредним произвођачима са подручја општине Херцег Нови

Министарство пољопривреде и руралног развоја организоваће у понедељак, 28. марта презентацију Агробуџета за пољопривредне произвођаче са подручја општине Херцег Нови.

24.03.2016.

Представљене мјере Агробуџета и произвођачима из Колашина, Мојковца, Пљеваља и Жабљака

Представљене мјере Агробуџета и произвођачима из Колашина, Мојковца, Пљеваља и Жабљака

Пољопривредни произвођачи из Колашина, Мојковца, Пљеваља, Жабљака и Шавника упознати су детаљније са мјерама подршке које су им на располагању током ове агробуџетске године. Са презентацијама у овим општинама, представници Министарства пољопривреде и руралног развоја одржали су до сада 18 презентација широм Црне Горе.

24.03.2016.

Сјутра презентација Агробуџета у Рожајама и Петњици

Министарство пољопривреде и руралног развоја организоваће у петак, 25. марта презентацију Агробуџета за пољопривредне произвођаче са подручја општина Рожаје и Петњица.

22.03.2016.

Најава: Презентација Агробуџета у Пљевљима, Жабљаку и Шавнику

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја одржаће сјутра, 23. марта презентацију Агробуџета за пољопривредне произвођаче са подручја општина Пљевља, Жабљак и Шавник.

17.03.2016.

Презентација Агробуџета за 2016. годину у више сјеверних општина

Министарство пољопривреде и руралног развоја организоваће у току идуће недеље низ презентација Агробуџета за пољопривредне произвођаче са подручја општина Колашин, Мојковац, Пљевља, Жабљак, Шавник, Рожаје и Петњица.

17.03.2016.

Пољопривредним произвођачима из Андријевице, Плава, Гусиња, Берана и Бијелог Поља представљене мјере Агробуџета за 2016. годину

Пољопривредним произвођачима из Андријевице, Плава, Гусиња, Берана и Бијелог Поља представљене мјере Агробуџета за 2016. годину

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја почетком седмице одржали су презентацију Агробуџета за 2016. годину за пољопривредне произвођаче са подручја општина Андријевица, Плав и Гусиње, Беране и Бијело Поље.